Strategisk kommunikation
Med själ & hjärta

pencil-341806__180

Coaching

När du eller din organisation vill se möjligheter, maximera prestationer och nå resultat kan coaching vara en riktigt bra metod. Coachning är en kreativ och tankeväckande process som inspirerar till att använda personliga och yrkesmässiga möjligheter maximalt. Coaching är också ett förhållningssätt inom ledarskap som effektivt utvecklar ledare och medarbetare på ett sätt som ger verkliga resultat för organisationen.

Med coaching kan du eller din organisation träna människor i att förändra, förbättra det de vill och ser till att ord blir till handling som för dem framåt. Snabbare och mer effektivt än på egen hand.

Vad passar er bäst?

  • Affärs- och executive coaching
  • Personlig coaching
  • 100-dagars program

Communications

När du behöver medveten, effektiv och strategisk kommunikation. För att nå affärsmål. För att stärka varumärket. För att driva försäljning.

More

Coaching

När du vill hjälpa dig själv eller din organisation med att förändra, förbättra det de vill, Snabbare och mer effektivt än på egen hand.

More

Aktuellt

Vill du ta del av aktuellt och tänkvärt? Eller bli inspirerad? Läs bloggen, nyhetsbrevet eller följ Cecilia Humble på Twitter @msceciliahumble

More